newsletter fb youtube insta nav-arrow-left nav-arrow-right nav-arrow-long-right nav-arrow-long-left

Csatlakozz a Liget+ közösséghez!

Miért jó Liget+ tagnak lenni?

A megújuló Városligetben számtalan új attrakció, élmény és szolgáltatás várja a látogatókat: a sportolni vágyóktól a kulturális események iránt érdeklődőkön keresztül a piknikre érkezőkig a Liget mindenki számára tartogat valamit.

Annak érdekében, hogy ezeket az újdonságokat a lehető legkényelmesebben tudják igénybe venni a látogatók, létrehoztuk a Liget+ közösséget, melyhez egy rövid, ingyenes regisztrációval bárki csatlakozhat.

A Liget+ közösséghez történő ingyenes regisztráció után azonnal élvezhetőek a kedvezmények és jogosultságok, és bármikor lehetőséged van rá, hogy a Liget+tagságok alatt elérhető fizetős szolgáltatásokra is előfizess.

Az alábbiakban részletesen tájékozódhatsz az ingyenesen elérhető és fizetős kedvezményekről és szolgáltatásokról.


Csatlakozz a Liget+ közösséghez!

Legyél Te is Liget+ tag! Használd ingyenes szolgáltatásainkat és vedd igénybe kedvezményeinket!


Csatlakozom a közösséghez!

Liget+ közösség és Liget+ tagságok

A Liget+ közösséghez való ingyenes csatlakozással térítésmentesen használhatod a Liget Budapest Projekt keretében felépült illemhelyeket, a megújult parkrészeken a vezeték nélküli internetet, valamint igénybe veheted a folyamatosan bővülő kedvezményeket.

Ha sokat sportolsz a Ligetben, vagy autóval érkezel, figyelmedbe ajánljuk a Liget+ tagságokat, amelyek számos különböző használat és érdeklődési terület kielégítésére lettek kifejlesztve.

Liget+ közösség

Liget+ közösség

A Liget+ közösséghez való ingyenes csatlakozással térítésmentesen használhatod az alábbi szolgáltatásokat és élhetsz a kedvezményekkel.

Liget+ tagságok

Liget+ tagságok

A Liget+ tagságokkal igénybe veheted extra szolgáltatásainkat, ha sportolni jössz a Ligetbe, vagy ha autóval érkezel. 2000 Ft-os egyszeri regisztrációs díj befizetésével váltsd ki a korlátlan ideig érvényes speciális bérletek, tagságok egyikét.

(kivéve Liget+Parkolás tagság, mely évente megújítandó, alkalmanként 2000 Ft regisztrációs díj  befizetésével)

Liget+Pedagógus

Liget+Pedagógus

A Liget+ pedagógus tagság révén Ön jogosulttá válik arra, hogy oktatási intézmények tanuló csoportjai számára kedvezményes áron foglaljon látogatást.