Hu | En | icon-facebook icon-youtube Instagram

Sportpályák

A Városliget születése óta inspirálja és befogadja a sport szerelmeseit. A park déli, délkeleti része az amatőr sportolók zarándokhelyévé válhat a jövőben: itt sorakoznak majd a minden korosztály számára elérhető labdás csapatsportpályák és a szabadtéri edzésre alkalmas, népszerű kondi gépek.

A Városliget születése óta inspirálja és befogadja a sport szerelmeseit. Korcsolyapálya, futóverseny, streetball-kosárlabda: sokan ma is ezekért a lehetőségekért keresik fel a Ligetet.

Közösségi terei ezentúl még alkalmasabbak és méltóbbak lesznek az aktív időtöltésre. Új, felhasználóbarát, biztonságos és modern eszközei lehetőséget kínálnak a mindennapos testedzésre.

A park déli, délkeleti része az amatőr sportolók zarándokhelyévé válhat a jövőben: itt fog kanyarogni a régóta szorgalmazott, kivilágított futókör, itt sorakoznak majd a minden korosztály számára elérhető labdás csapatsportpályák és a szabadtéri edzésre alkalmas, népszerű kondi gépek. A közeli játszótér lehetővé teszi, hogy akár az egész család találjon szórakozást magának a megújuló Liget sportosabbik felén.

A labdajátékok szerelmesei számos pályának örülhetnek majd: ezekből a kiviteli tervek nyomán az eredetileg tervezettnél is több épülhet a Liget egész területén. Ideális körülmények, kényelmi eszközök, öltözők, zuhanyzók és ivó kutak segítenek abban, hogy a sportolás valódi élmény és kikapcsolódás legyen.

Back to top ▲