newsletter fb youtube insta nav-arrow-left nav-arrow-right nav-arrow-long-right nav-arrow-long-left

Városligeti futókör

 Városligeti futókör
A futás ma már a legnépszerűbb tömegsportok közé tartozik: az országban százezrek, a fővárosban tízezrek húznak naponta futócipőt. Kimondottan nekik készült a Városligeti Futókör. A Városligeti Sportcentrum 2020. őszi átadását követően a park Budapest legsokoldalúbb sporthelyévé vált, melynek kínálata tovább erősödik. Nagy örömünkre szolgál, hogy városligeti futópálya végre a pesti oldalon is a Margitszigeti futópályához hasonló alternatívát tud kínálni, ami ráadásul modern és biztonságos szolgáltatásokkal várja a sportág szerelmeseit.
...
...
...
...
...

A Városligeti Futókör tervezése során a folyamatosan egyeztettek a budapesti futókat képviselő szervezetekkel, hogy a pálya vonalvezetés, burkolata a sportolók igényei szerint alakítsák ki. Mindezeknek köszönhetően a kiváló minőségű, 2 kilométer hosszúságú, színezett – az izületeket kímélő - rekortán borítású pálya teljes hosszában kivilágított. A fák között kanyargó, rendkívül hangulatos vonalvezetésű pálya belépési pontjainál bemelegítő területeket helyeztek el a sérülések elkerülése végett, a nyomvonal mellett pedig számos ivókút szolgáltatja a frissítőt. A pálya egyszerű és biztonságos kialakításának köszönhetően felnőtteknek és gyerekeknek, kezdőknek és profiknak egyaránt megfelelő.


A sportolók kényelmét a Városligeti Sportcentrum női, férfi és akadálymentesített öltözői szolgálják, melyet Liget+tagság kiváltásával 0-24 órában használhatnak. 
Ajánlott Hírek
Itt található
futokor