Hu | En | icon-facebook icon-youtube Instagram

Hamarosan elkezdődik a Nagyjátszótér építése a Liget Budapest Projekt keretében!

Folytatódik a városligeti parkmegújítás, megkezdődik Magyarország egyik legnagyobb játszóterének kivitelezése, melyhez ezt a régi játszóteret – a kivitelezési munkálatok idejére - le kellett zárni.

A teljes átalakítás, bővítés után, több mint 13.000 négyzetméteren kap helyet az új játszó terület, amely integrált és korosztályokra bontott játékelemeivel, biztonságos környezetben várja a gyermekeket. Többek közt nagy felületen kialakított homokos-vizes játszórész, egy háromszintes mászóka - amelyet Szinyei Merse Pál Léghajó című festménye inspirált -, mászó szikla, skateboard pálya, és rollerezésre alkalmas rész is helyet kap itt. A Nagyjátszótéren gyerekbarát, integrált illemhelyeket is kialakítanak, és pelenkázásra, szoptatásra alkalmas részeket is elkülönítenek. A munkálatok során a parkrész zöldfelülete is teljesen megújul, aljnövényzetét rehabilitálják és új, ligethonos fákat is ültetnek.

További információk a Nagyjátszótérről: http://ligetbudapest.hu/kozerdeku/europa-egyik-legkomplexebb-jatszotere-epul-a-varosligetben

A munkálatok ideje alatt türelmüket és megértésüket kérjük!

Back to top ▲