newsletter fb youtube insta nav-arrow-left nav-arrow-right nav-arrow-long-right nav-arrow-long-left

Kézműves és művészeti foglalkozás a Millennium Házában

időpont:
01.12. - 01.12.
Vasárnaponként 10 és 11 órai kezdettel a Millennium Házába érkező gyerekeket művészeti programokkal is várjuk. Mindig az aktuális évszakhoz és az ünnepekhez illeszkedő téma köré szervezzük a kézműves és művészeti foglalkozásokat, melyek után a gyermekek egy-egy saját alkotással térhetnek haza.

A foglalkozások ideje a kiállítási látogatás idősávos beosztásához igazodik: a gyermekek a kiállítás megtekintése előtt, vagy után tudnak csatlakozni az 50-55 perces foglalkozásokhoz.
Kézműves foglalkozások

A kézműves foglalkozásokat 6-12 éves gyermekeknek ajánljuk. A programokat kézműves tapasztalattal rendelkező pedagógusok vezetik. Középpontjuk mindig az alkotás: a vágás, színezés, ragasztás, festés kavalkádja, aminek keretet ad egy-egy történet, melyet a drámapedagógia módszereivel adunk át a kicsiknek. A mondókázás és az éneklés pedig újabb örömöket ígér!
Művészeti foglalkozások

A művészeti foglalkozásokat 11-14 éves gyermekeknek ajánljuk. A festőművész-tanár által vezetett programok során a könnyen érthető és teljes körűen fel is dolgozható témákat egy-egy érdekes technika alkalmazásával tesszük igazán izgalmassá. A téma feldolgozása mindig művészettörténeti távlatból indul, hogy aztán az adott technika alkalmazásának fortélyait megismerve, az alkotás öröme kerüljön a középpontba.

A foglalkozások konkrét témáját mindig az aktuális hírlevélben tudatjuk az érdeklődőkkel. A hílevélre történő feliratkozáshoz, kérjük, kattintson ide.

időpont:
2020. 01.12. - 01.12.
Helyszín:
Millennium Háza
Belépés:
1.000 Ft
megosztás:

Kérjük a további információkért látogason el a szervező weboldalára!

Tovább a szervező weboldalára