newsletter fb youtube insta nav-arrow-left nav-arrow-right nav-arrow-long-right nav-arrow-long-left

Kosárlabda Miniaréna

Hazánkban is egyre népszerűbb a kosárlabda, a világon pedig a labdarúgás után a második legkedveltebb tömegsport. Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy Budapesten egyre többen keresnek kosárlabda pályát. Ezt az igényt figyelembe véve került kialakításra a Városligetben a Kosárlabda Miniaréna, ami a budapesti kosárpályák sorában is az amatőr és profi kosarasok egyik kedvenc helye lesz.


A szabványos méretű kosárlabda pálya gumi burkolatú és 4,2 méter magas védőhálóval rendelkezik. A kosárpályát a Liget Budapest Projekt honlapján lehet lefoglalni, kedvező áron. A játékosok kényelmét a pálya mellett található modern öltözők, kerékpártárolók és ivókutak szolgálják.


Hogyan bérelhetem ki a Kosárlabda Miniarénát online?

A kedvezményes foglaláshoz Liget+Sport tagság szükséges, melyhez az alábbi linken tudsz csatlakozni egy rövid regisztráció után. A tagság éves díja 2.000 Ft.

A Liget+Sport tagság előnyei:

 + A Kosárlabda Miniarénát 50 százalékos kedvezménnyel tudod kibérelni

 + Ingyenes használhatod a modern öltözőket az általad igényelt idő alatt

 + A Városliget számos más sportos szolgáltatását használhatod ingyenesen


Hogyan juthatunk be a pályára az online foglalást követően?

A pálya lefoglalását követően egy QR kódot küldünk az email címetekre, mellyel az általatok lefoglalt időtartam alatt tudjátok kinyitni a pálya elektronikus zárrendszerét és az öltözőket. A QR kódot a csapattársak megoszthatják egymás között. Fontos, hogy a QR kód csak az általatok választott időtartam alatt érvényes, utána a rendszer automatikusan érvényteleníti azt.


Lefoglalhatom a helyszínen is a pályát?

A Kosárlabda Miniaréna személyesen a Millennium Háza pénztárában is lefoglalható a nyitvatartási időben, amennyiben nem rendelkezel Liget+Sport tagsággal. A kényelmes és gyors ügyintézés, illetve a rendkívül kedvezményes bérleti díj miatt azonban erősen javasoljuk, hogy a pályát online foglaljátok le.


Kosárlabda Miniaréna

A Kosárlabda Miniarénáról:

  • gumiburkolatú kosárpálya
  • 32 x 19 m
  • szabványos felfestés
  • kivilágítható
  • 4,2 m magas védőháló
Lefoglalom a Kosárlabda Miniarénát!
...
...
...
...
...
Ajánlott Hírek