newsletter fb youtube insta nav-arrow-left nav-arrow-right nav-arrow-long-right nav-arrow-long-left

Liget+ közösség és tagságok

A megújuló Városligetben - legyetek akár sportolók, szülők, gyerekek, kutyások vagy kultúrakedvelők - rengeteg új lehetőséggel és szolgáltatással készülünk nektek, így bármilyen céllal is látogattok ide, mindig megtaláljátok majd a számításotokat, s új élményekkel térhettek haza. Annak érdekében, hogy ezeket az újdonságokat a lehető legkényelmesebben igénybe tudjátok venni, létrehoztuk a Liget+ közösséget, melyhez egy rövid regisztrációval tudtok csatlakozni. Liget plusszosként pedig már nincs más dolgod, mint élvezni az előnyöket: folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal és kedvezményekkel várunk titeket.


Liget+ kedvezmények mindenkinek

A Liget+ közösséghez való csatlakozással ingyenesen használhatod a Liget Budapest Projekt keretében felépült illemhelyeket, a megújult parkrészeken vezeték nélküli internetet, valamint igénybe veheted a folyamatosan bővülő kedvezményeket:

  • 10% kedvezmény minden oldalunkon történő vásárlásból
  • 10% kedvezmény a Városliget területén található gasztropontokon: Pántlika, Nyereg, Léghajó Kert, Piknik Kert, Pavilonkert, Széchenyi Kertvendéglő

Liget+ tagságok

A Liget+ közösséghez való csatlakozás már önmagában rengeteg kedvezményt és előnyt biztosít a megújuló Városligetben, de hogy tényleg a legtöbbet hozhasd ki látogatásaidból, váltsd ki a speciális bérletek, tagságok egyikét, amelyek számos különböző használat és érdeklődési terület kielégítésére lettek kifejlesztve. 

Liget+Sport tagság

A korlátlan időre szóló Liget+Sport tagsággal mostantól még egyszerűbben veheted igénybe a Városligeti Sportcentrum különböző szolgáltatásait.

A tagság előnyei:

  • korlátlanul használhatod a Városligeti Sportcentrum öltözőit a nap 24 órájában.
  • 50%-os kedvezménnyel foglalhatod a lelátóval és eredményjelzővel felszerelt Városligeti Miniarénát vagy a Kosárlabda Miniarénát.

A 2020-ban megnyílt Városligeti Sportcentrum a főváros egyik legsokoldalúbb sportközpontja. A Sportcentrumban két foglalható, kivilágított sportpálya (egy kézilabda pálya méretű műfüves labdarúgó pálya és egy szabványos méretű, gumi burkolatú kosárpálya) várja a csapatsportok szerelmeseit. A Sportcentrum mellett található a városligeti futókör indulási pontja is. A kiváló minőségű, 2 kilométer hosszúságú, az ízületeket kímélő, színezett rekortán borítású pálya teljes hosszában kivilágított, így akár este is kényelmesen használható. A sportolni érkezőket a Sportcentrumban egy-egy női, férfi és akadálymentes öltözőépület szolgálja ki, amelyben mosdók, zárható öltöző szekrények és zuhanyzók is várják a látogatókat.


Liget+Mobilitás tagság

A korlátlan időre szóló Liget+Mobilitás tagsággal mostantól még egyszerűbben parkolhatsz, töltheted elektromos autódat a Múzeum Mélygarázsban. A Múzeum Mélygarázs valamennyi szolgáltatásának díja a fiókhoz kapcsolt mentett kártyáról automatikusan kifizetésre kerül, hogy gyorsabbá, kényelmesebbé és érintésmentessé váljon a mélygarázs használata.

A tagság előnyei:

  • A parkolás érintésmentes, a sorompó jegyhúzás nélkül, automatikusan nyílik.
  • Az első 30 perc parkolás ingyenes.
  • 30 perc után a parkolási díj számolása 15 perces alapon történik.
  • A parkolás óradíja jóval kedvezőbb, 300 forint helyett mindössze 200 forint.
  • Elektromos autóval érkező látogatóink egyszerűen használhatják a 24 töltő valamelyikét.
  • Automatikusan elektronikus számla kerül kiállításra a parkolás és töltés befejeztével, melyet e-mailben küldünk ki.
Liget+ közösség és tagságok

Legyél Te is Liget+ tag! Használd ingyenes szolgáltatásainkat és vedd igénybe kedvezményeinket!


Csatlakozom a közösséghez!