newsletter fb youtube insta nav-arrow-left nav-arrow-right nav-arrow-long-right nav-arrow-long-left youtube-play

Liget+ tagság

A megújuló Városligetben - legyetek akár sportolók, szülők, gyerekek, kutyások vagy kultúrakedvelők - rengeteg új lehetőséggel és szolgáltatással készülünk nektek, így bármilyen céllal is látogattok ide, mindig megtaláljátok majd a számításotokat, s új élményekkel térhettek haza. Annak érdekében, hogy ezeket az újdonságokat a lehető legkényelmesebben igénybe tudjátok venni, létrehoztuk a Liget+ közösséget, melyhez egy rövid regisztrációval tudtok csatlakozni. Liget plusszosként pedig már nincs más dolgod, mint élvezni az előnyöket: folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal és kedvezményekkel várunk titeket.


Liget+


A Liget+ közösséghez való csatlakozással ingyenesen használhatod a Liget Budapest Projekt keretében felépült illemhelyeket, a megújult parkrészeken vezeték nélküli internetet, valamint igénybe veheted a folyamatosan bővülő kedvezményeket.


Liget+Sport


Ha sportolni jössz a Városligetbe, a Liget+ profilodban váltsd ki a Liget+Sport tagságot, melynek keretében a nap 24 órájában ingyenesen használhatod a Sportcentrum területén lévő öltözőket, valamint kedvezményesen foglalhatod a Városligeti Miniaréna és a Kosárlabda Miniaréna pályáit.
Liget+ tagság

Legyél Liget+ tag! Használd ingyenes szolgáltatásinkat és vedd igénybe kedvezményeinket!


Csatlakozom a közösséghez!
...
...