newsletter fb youtube insta nav-arrow-left nav-arrow-right nav-arrow-long-right nav-arrow-long-left

Liget+ ingyenes programok tagjainknak

A Liget+ közösséget azért hívtuk életre, hogy a megújuló Városligetbe érkező látogatók a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást kapják és folyamatosan bővülő kedvezményeket vehessenek igénybe a Liget területének bármely intézményében, szolgáltató pontján.

A megújuló Városligetben számtalan új attrakció, élmény és szolgáltatás várja a látogatókat: a sportolni vágyóktól a kulturális események iránt érdeklődőkön keresztül a piknikre érkezőkig a Liget mindenki számára tartogat valamit.

Annak érdekében, hogy ezeket az újdonságokat a lehető legkényelmesebben tudják igénybevenni a látogatók, létrehoztuk a Liget+ közösséget, melyhez egy rövid regisztrációval bárki csatlakozhat.

Liget plusszosként pedig már nincs más tennivaló, mint élvezni az előnyöket: folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal és kedvezményekkel várunk mindenkit.

Liget+ ingyenes programok tagjainknak

Szeretettel várjuk Önt is ingyenes programjainkon! Az események kizárólag Liget+ tagoknak elérhetőek. Ha Ön még nem Liget+ tag, egyszeri, ingyenes regisztráció után tud jelentkezni az eseményre.

Lépjen be Liget+ fiókjába és regisztráljon ingyenes programjainkra! Legyen Ön is Liget+ tag és regisztráljon ingyenes programjainkra!

Liget+ kedvezményes programok