newsletter fb youtube insta nav-arrow-left nav-arrow-right nav-arrow-long-right nav-arrow-long-left youtube-play

Tájfutás a Ligetben

CSAK LIGET+ TAGOKNAK – GYERMEKNAPI TÁJFUTÁS A LIGETBEN

Regisztráció

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Az esemény

Várjuk a családokat május 27-én 10-15 óra között egy különleges, gyermeknapi programra a Városligetbe! Próbáljatok ki egy különleges természetközeli sportot, a Tájékozódási Futást!

Mi az a tájfutás?

A tájfutó versenyeken egy térképpel kell megkeresni előre kihelyezett pontokat, természetesen minél gyorsabban. Kóstoljatok bele ebbe a sportágba és kapcsolódjatok ki a természetben!

A tájfutás igazi családi "zöld" sport! A tájékozódási futás különlegessége, hogy egyszerre nyújt fizikai és szellemi kihívást is. Mindeközben visszavezet a természetbe, az egészséges környezetbe, fejleszti a problémamegoldó és döntésképességét.

Pálya:

Három pálya áll rendelkezésetekre, egyet, kettőt vagy akár mind a hármat teljesíthetitek! Pályák hossza: 2 km, 1 km és a mátrix pálya, ami versenyközpont előtt lesz felállítva. A versenyközpont a Múzeum Mélygarázs D-jelű lejáratánál lesz. Nincsen előre megadott rajtidő, ezért reggel tíztől délután háromig bármikor lehet indulni a pályákon.

Amit hozzatok magatokkal:

  • Sportcipő
  • Sport ruházat
  • Kulacs
  • Jókedv

Tájfutáshoz szükséges eszközöket (dugóka, tájoló, térkép) biztosítunk a helyszínen.

Helyszín és parkolás

Helyszín: A versenyközpont a Múzeum Mélygarázs D-jelű lejáratánál lesz.

Parkolás: A résztvevőknek kétórás ingyenes parkolást biztosítunk a Múzeum Mélygarázsban. A parkolási kedvezményt a helyszínen, a szervezőktől lehet átvenni, az érvényes parkolási jegy és a regisztrációs jegy bemutatásával.


Tájfutás a Ligetben

Próbáljatok ki egy különleges természetközeli sportot, a Tájékozódási Futást! Május 27-én várjuk a családokat a Gyermeknapi tájfutásra!


Lépj be Liget+fiókodba és regisztrálj az ingyenes eseményre!

A rendezvényen készült felvételeket a Városliget Zrt a honlapján, közösségi média felületein és promóciós anyagaiban közzé teheti, azok felhasználásával összefoglalót, bejegyzést készíthet.

Az Általános Szerződési Feltételek ITT találhatóak.

...
...
...
...
...
...
 
Ajánlott Hírek