Karrier

A Liget Budapest Projekt Európa legjelentősebb kulturális városfejlesztése, amelynek célja a Városliget parkjának megújítása, zöldfelületeinek bővítése, és a Budapest által kínált kulturális intézmények körének gazdagítása. Ennek az egyedülálló projektnek a megvalósítását a Városliget Zrt. kapta feladatul: nem csak a kulturális és funkcionális tartalmának a kivitelezését, illetve műszaki megvalósítását irányítja, de a Városliget és új intézményeinek az üzemeltetését is ellátja.


Kivételes lehetőség részt venni ebben a projektben, amely nem csak Budapest, de az egész ország identitását hosszú távon is meghatározó kulturális fejlesztést valósít meg, hiszen kollégáink munkája közvetlenül is kedvező hatással van nem csak a budapestiek életére, de arra is, hogy a Ligetbe látogató családok sok új élménnyel gazdagodjanak.

Amennyiben a fenti pozíciók közül egyik sem illik Önre, várjuk jelentkezését ezen a linken annak érdekében, hogy a későbbiekben megkereshessük Önt tapasztalatainak megfelelő pozíció megnyílása esetén

Adatkezelési tájékoztatónk ide kattintva érhető el

Egyéb kérdésekben kollegáink a toborzas@ligetbudapest.hu e-mail címen állnak rendelkezésre.

A MAGYAR ZENE HÁZA nyitott pozíciói itt találhatóak: https://zenehaza.hu/karrier

Gondnok-takarító
A történelmi múlttal rendelkező, egyedi szépségű Városliget park üzemeltetési feladataihoz keres a Városliget Zrt. gondnok-takarító, munkatársakat.