newsletter fb youtube insta nav-arrow-left nav-arrow-right nav-arrow-long-right nav-arrow-long-left

Amennyiben a Városliget területhasználatáról, a közterület rendjéről érdeklődik, itt megtalál minden szükséges információt.

Február
02.23.
 
Helyszín:
Millennium Háza
Belépés:
1000 Ft
...
Farsangi kézműveskedés
Telet kergetni majdnem mindenki szeret! Éppen ezért, ezen a vasárnapi napon busóálarcot és zajkeltő hangszereket készítünk, hogy elriasszuk a fogvacogtatóan hideg telet.
Február
02.22.
 
Helyszín:
Vajdahunyad vára
Belépés:
1000 - 2000 Ft
...
Farsang a Vajdahunyadvárban
Farsang utolsó hétvégéjén az időben visszarepülve egy 19. századi vidéki vásár hangulatát csempésszük a múzeum falai közé: mesterekkel, akik megvételre kínálják portékáikat, miközben bemutatják mesterségük csínját-bínját; vásári kikiáltóval, aki a látogatókat csalogatja, medvét táncoltat; mutatványosokkal, javasasszonnyal.
Február
02.21. -
02.23.
Helyszín:
Millennium Háza
Belépés:
Ingyenes!
...
Háztörténeti séta
Az Idegenvezetők Világnapja programsorozathoz idén a Millennium Háza is csatlakozik. A világnap alkalmából 2020. február 20-23. között ingyenes Háztörténeti séták indulnak a Házban.
Február
02.16.
 
Helyszín:
Millennium Háza
Belépés:
1.000 Ft
...
Családi kézműveskedés
A Valentin-nap előcsalogatta a kreatív énünket. Szív alakú ajtódíszt és szerelemsüveget gyártunk, amit még a magyar romantikus irodalom legnagyobbjai, Kölcsey és Vörösmarty is megirigyelnének.
Február
02.02.
 
Helyszín:
Millennium Háza
Belépés:
1.000 Ft
...
Mackó kuckó készítése a Millennium Házában
Vasárnaponként 10 és 11 órai kezdettel a Millennium Házába érkező gyerekeket művészeti programokkal is várjuk. Mindig az aktuális évszakhoz és az ünnepekhez illeszkedő téma köré szervezzük a kézműves és művészeti foglalkozásokat, melyek után a gyermekek egy-egy saját alkotással térhetnek haza.