newsletter fb youtube insta nav-arrow-left nav-arrow-right nav-arrow-long-right nav-arrow-long-left

Városligeti programok


Január
01.30. -
...
Klézsei Ünnep I Csángó népzene Moldvától Budapestig
A fellépő furulyások – Kerényi Róbert, Ladányi Ferenc, Nagy Bercel, Sófalvi Kiss Csaba és Salamon Soma – mind régóta Hodorog András tanítványai. További közreműködőink Draskóczy Lídia és Lipták Dániel hegedűn, Kiss Krisztián és Németh László kobzon, Szabó Dániel cimbalmon és Benke Felix dobon. A Moldvában hagyományos kislétszámú zenekari felállások mellett a táncházakban elterjedt hangszerelésű muzsikát is hallhatunk a Tázló együttes előadásában.
Január
01.29. -
01.30.
...
Mackófarsang az Állatkertben!
2022. január 29. és január 30. között a jelmezben vagy mackóval érkező 14 éven aluli gyermekeknek a belépés 200 Ft/fő!
Január
01.29. -
...
TanBorEn Trió
Ingyenes koncerteket ad a TanBorEn Trió ütőhangszeres zenekar, három etapban 14:20 és 16:30 között a Magyar Zene Háza koncerttermében.
Január
01.29. -
...
Deep Glaze koncert
A Deep Glaze egy alternativ és klasszikus rock and roll elemeket vegyítő fiatal zenekar.
Január
01.29. -
...
Matiné koncert: Veronaki
A Mogyoró Kornél és Tarján Veronika által alapított, Fonogram-díjas Veronaki célja, hogy családoknak szóló igényes, szerethető zenét alkosson. Szem előtt tartják azt is, hogy mire az őket hallgató generáció felnő, művészeti alkotásokra nyitott, zeneértő, zeneszerető közönség váljon a közönségből.
Január
01.28. -
...
Szent Efrém Férfikar - Doros Moscow I Orientale Lumen – Karácsonytól Húsvétig
A Magyarországon és külföldön egyaránt méltán elismert Szent Efrém Férfikar és a moszkvai Doros Ensemble közös koncerttel nyitja meg a Magyar Zene Házát. A különleges, első esemény egyben az Orientale Lumen 2022-es (immár tizenegyedik) sorozatának nyitóhangversenye is lesz.
Január
01.22. -
...
Allianz Jégpályák Éjszakája I Városligeti Műjégpálya
Nyitvatartás: Délelőtt: ZÁRVA Délután: 16:00-20:00 Éjszakai korizás: 21:30-24:00
Január - Február
01.01. -
02.28.
...
Megnyitott a Műjégpálya!
Örömmel jelentjük be, hogy hosszúra nyúlt szünet után megnyitott a Városligeti Műjégpálya. Gyertek, töltsük meg újra vidámsággal Budapest legszebb jégpályáját!
December - Január
12.10. -
01.02.
...
VarázsLiget - a mese Rólad szól!
Van egy hely, ahol mindig gyerekzsivajtól hangos a tér... Van egy hely, ahol mindig hangos kacagásokat hallani… Van egy hely, ahol a mese Rólad szól… Van egy hely, ahol a varázslat a mienk... Ez a hely a Varázsliget... ahol a mese Rólad szól!