newsletter fb youtube insta nav-arrow-left nav-arrow-right nav-arrow-long-right nav-arrow-long-left

Kulturális programok a Városligetben

December
12.13. -
...
Könyvekkel a mentális egészségért - beszélgetés Müller Péterrel
A Fogjunk Össze Alalpítvány és a Líra Csoport programsorozatának első része. Az íróval Dr. Ficzere Andrea és Szeder Kata beszélget. Helyszín: Millennium Háza Időpont: 2021. december 13. 18:00-19:00 óra Belépés: ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráció: info@millenniumhaza.hu
December
12.11. -
...
Karácsonyi Ronda Pulcsis Futás
Hatodik alkalommal gyűjtünk ajándékot rászorulóknak karácsonyi ronda pulcsiban Budapesten. Elő a ronda pulcsikat a szekrényből! Az idei lesz a hatodik alkalom, hogy a leggiccsesebb felsőnket magunkra öltve futhatunk a jótékonyság jegyében a megfelelő járványügyi intézkedések mellett Budapesten. Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az eseményen csak és kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet részt venni. Regisztráció: https://feliratkozas.ligetbudapest.hu/hu/pulcsisfutas
December
12.01. -
12.21.
...
MikulásGyár újra a Városligetben
Idén újra a Városligetben várja az adományokat a MikulásGyár!
December
12.01. -
12.31.
...
Adventi programok a Városligetben
Adventi programok a Városligetben
November - Február
11.25. -
02.28.
...
Megnyitott a Műjégpálya!
Örömmel jelentjük be, hogy hosszúra nyúlt szünet után megnyitott a Városligeti Műjégpálya. Gyertek, töltsük meg újra vidámsággal Budapest legszebb jégpályáját!
Október - December
10.20. -
12.16.
...
MILLE Előadássorozat
Vetített képes előadássorozat a Millennium Háza és a Városliget történelméről. A Mille előadásorozat a Millennium Háza tárlatvezetőinek lelkesedéséből született meg. Az előadások témáiban az ő elkötelezetségük és szeretetük jelenik meg a ház és a Liget irányába, mindez a legteljesebb felkészüléssel és tudással párosítva. Időpontok: október 20. november 3. november 17. december 1. december 15.
Október - December
10.14. -
12.17.
...
KAPCSOLÓ - kortárs összművészeti estek
Egy program és egy hely, ami épp úgy működik, mint egy kapcsoló: az embereket összekapcsolja, a gondolatokat bekapcsolja, a stresszt kikapcsolja. Az estek témái igen változatosak: a programok között szerepel tánc, zene, színház, irodalom, film, beszélgetés, külön-külön és együtt is. Vegyítve, összekeverve, kísérletezve, meghagyni a szabadságot és kíváncsiságot annak, hogy mi formálódik így belőle. A Kapcsoló alkalmai között kiemelten szerepelnek szociális témák is. Beszélgetések a társadalomban zajló aktuális ügyekről, valamint arról, hogy miként éljünk felelősen és harmóniában a városban a természettel.
Október - December
10.03. -
12.26.
...
CSALÁDI VASÁRNAP - SZÍNES PROGRAMKAVALKÁD
Izgalmas programsorozattal várunk kicsiket és nagyokat a Millennium Házában! Bohócok, bábelőadás, madármegfigyelés a Ligetben, Manókönyvek meseolvasás és könyvbemutatók, zenés foglalkozások minden vasárnap 10-12 óra között!
Szeptember - December
09.23. -
12.16.
...
AKTÍV 60+ nyugdíjas program kiállítással és alkotóműhellyel
Két részes, idősebbeknek szóló program. Az első részben a résztvevők a Millennium Háza, a Rózsakert és a Városliget történetével ismerkedhetnek meg, majd a program második részében közös alkotásra hívjuk látogatóinkat, hogy a kreativitásnak is teret adjunk. Minden hónap harmadik csütörtökön 10-12 óra között.
Szeptember - December
09.21. -
12.31.
...
SZÜLINAPI ZSÚR - Tartsd nálunk a szülinapodat!
Kalandokban bővelkedő, izgalmas születésnapi zsúrra vágyszi? Nálunk megtaláljátok! A Fabrika Műhely évtizedes tapasztalata és a Millennium Háza különleges helyszíne együtt garantálja a felejthetetlen születésnapi bulit! Időtartam és a szülinap ára: 120 perc, 35.000 Ft. Választható témák: 1. Nyomozó zsúr – Rejtélyes eset a Millennium Házában! 2. Pesti módi – Pompás bál a Millennium Házában!
Szeptember - December
09.16. -
12.16.
...
MILLE MŰHELY - ALKOTÓMŰHELY NAPKÖZI HELYETT
Az egész napos iskolai koncentráció után alkotni hívjuk a gyerekeket, ahol nem baj, ha folyik a festék, maszatos lesz az asztal. A Millennium Háza múzeumpedagógiai foglalkozásainkon az alkotásé és a kreativitásé a főszerep. Jobban teszed, ha a játszós pólódban jössz! Minden csütörtökön 14-15 óra között. Ajánlott korosztály: 6-9 év