newsletter fb youtube insta nav-arrow-left nav-arrow-right nav-arrow-long-right nav-arrow-long-left

Húsvét a Ligetben

...
Tájfutással egybekötött tojáskeresés, tavaszköszöntő koncert és húsvéti ünneplés az állatkertben: családbarát programokkal és különleges élményekkel várunk titeket 2024. március 29. és április 1. között a Ligetben. Gyertek, töltsétek velünk a húsvéti hosszú hétvégét a Városligetben!

🥚 Húsvét a Néprajzi Múzeumban

Nagypéntektől Húsvéthétfőig is tárt kapukkal várja a múzeum a látogatókat 10 és 18 óra között, különböző tárlatvezetéseket kínálva az érdeklődőknek.

🐰 Fővárosi Állat és Növénykert: Húsvét az Állatkertben

Gyere el március 29. és április 1. között az Állatkertbe és ünnepeld velünk a húsvétot! Állatos élményprogramokkal, tojásvadászattal, kézműveskedéssel és számtalan látnivalóval várjuk a látogatókat nagypéntektől húsvét hétfőig!

2024. március 29. 9:00 — 2024. április 1. 17:00

🐇 Magyar Mezőgazdasági Múzeum: Mesebeli hóország

Kéken csillognak a hósipkás hegyek, alvó jégóriások álmát őrzik a hallgatag gleccserek. Vajon miféle küldetés vár a kíváncsi kalandorokra? Hol rejtőzhet az ősi kincs? A programon a résztvevők képzeletbeli jeges tájakon barangolhatnak, miközben furfangos feladványok teszik próbára bátorságukat és tudásukat. Aki vállalja a kihívást, kiérdemli a jutalmat és az okleveles kincskereső címet is!

A kiállítás húsvétvasárnap és húsvéthétfőn is nyitva tart!

2024. március 16. ‒ május 20.


🥚 Húsvéti tájfutás a Városligetben - családi program

2024. március 30-án szombaton húsvéti tájfutással várunk a Városligetben! Az eseményen három különböző pálya (1km, 2km és mátrix) várja a kicsiket és nagyokat. A versenyközpont a Múzeum Mélygarázs D-jelű lejáratánál lesz.

Regisztrálj és váltsd ki a Liget+ rendszerben elérhető Díjtalan regisztrációs jegyet, mi pedig éremmel (a 2 km-es pálya teljesítése esetén) és 2 órás ingyen parkolással jutalmazunk.

2024. március 30. – 09:00-13:00

🐰 Magyar Zene Háza: Sándor Ildikó és barátai: Húsvétváró, tavaszköszöntő

Ünnepváró, közös dalolásban gazdag játékos koncertre hívunk kicsiket és nagyokat. Legendamesék, dalok és gyermekjátékok segítségével követjük végig a hamvazószerdától húsvéthétfőig tartó időszak jeles napi szokásait. Énekszóval varázsolunk jó meleg napsütést, együtt köszöntjük a hazatérő költöző madarakat! A gyermekprogramot 3 éves kortól ajánljuk.

2024. március 30. – 10:30-11:30


🐇 Szépművészeti Múzeum: Kezet rá!

A Kezet rá! egy interaktív foglalkozás, ahol a résztvevőknek lehetőségük nyílik egészen közelről megszemlélni, és kézbe véve megtapogatni a több ezer éves műtárgyakat. A Szépművészeti Múzeumban található Egyiptom című kiállítás lenyűgöző műtárgyairól az Egyiptomi Titkok Kamrájában hallhatunk izgalmas történeteket.

2024. március 30. 10:15 - 13:15

🥚 Liget Budapest Ajándékutalvány

Tökéletes élmény a kultúra, művészet és kalandok rajongóinak: szabadon felhasználható Liget Budapest Ajándékutalvány! Koncertek, kiállítások, repülés a ballonnal: megannyi feledhetetlen program vár a megújuló Városligetben arra a szerencsésre, akit megajándékozol.

...
...
...