Jóga a Ligetben

2024. májusban ingyenes jóga órákkal várjuk a Liget+ tagokat! Júniustól egy jelképes összegért lesz lehetőségetek részt venni az órákon, amivel igyekeztünk jelentősen az egyébként szokásos jóga óradíjak alatt maradni. Ez a minimális összeg lehetővé teszi számunkra, hogy továbbra is magas színvonalú és minőségi élményeket nyújtsunk nektek. Az eddigi ingyenes időszak révén pedig reméljük, sokatok ismerkedett meg közelebbről a jógával és akár életformává is vált a kezdeti hobbi. Hetente többféle, stresszoldó, gerinc- és dinamikus jógával várjuk a jóga szerelmeseit.

Töretlen lelkesedéssel és szeretettel várunk következő alkalmainkon!

Csatlakozz a Liget+ közösséghez és jógázz velünk! Liget+ tagsággal májusban ingyenesen, júniustól 1.000 Ft-ért, Liget+Sport tagsággal csupán 500 Ft-ért!

Hetente többféle, stresszoldó, gerinc- és dinamikus jógával várjuk a jóga szerelmeseit.

 

Jógaoktatónk

Farkas Zsuzsi Master Yoga Teacher (YAI 1000 óra) minősítéssel,

Területek: Gyerekjóga, Vinyasa flow, Yin jóga

Regisztrálok a jóga órára

Szeretnénk megköszönni részvételeteket az ingyenes „Jóga a Ligetben” alkalmakon! Fantasztikus volt látni az elmúlt időszakban, hogy mennyien szerettétek ezt a programot, és mennyi pozitív visszajelzést kaptunk tőletek. A jövőben egy jelképes összegért lesz lehetőségetek részt venni az órákon, amivel igyekeztünk jelentősen az egyébként szokásos jóga óradíjak alatt maradni. Ez a minimális összeg lehetővé teszi számunkra, hogy továbbra is magas színvonalú és minőségi élményeket nyújtsunk nektek. Az eddigi ingyenes időszak révén pedig reméljük, sokatok ismerkedett meg közelebbről a jógával és akár életformává is vált a kezdeti hobbi. Hetente többféle, stresszoldó, yin és gerincjógával várjuk a jóga szerelmeseit.

 

Jóga a Ligetben foglalkozásokról

2024. májusban ingyenes jóga órákkal várjuk a Liget+ tagokat! Május 8-tól szerdánként 18:00-19:00 óra között, alkalmanként különböző, gerinc-, stresszoldó- és dinamikus órákkal várjuk a jóga szerelmeseit.
Az órákat 16 éven felüliek látogathatják, előképzettség nem szükséges! Az órák nehézségi szintje kezdő, középhaladó.
Gyermek nem vehet részt az órákon, regisztrációs jegy váltása mellett sem!
A Jóga a Ligetben programsorozat 2024. júniustól fizetőssé válik:

  • 1.000 Ft /alkalom Liget+ tagok számára
  • 500 Ft / alkalom Liget+Sport tagok számára

A májusi órákat a Millennium Háza mellett, a Rudolf szobornál tartjuk. Júniustól a Millennium Háza belső terében leszünk.Kérjük az órára hozd magaddal saját matracodat, frissítőt, és egy vékonyabb pulcsit a relaxációhoz! A Millennium Háza alagsorában mosdó és zárható ruhatári szekrények találhatóak.

 

Regisztrációs jegy

A részvétel regisztrációhoz kötött. Lépj be Liget+ fiókodba és a Helyszínek/Látogatóközpont eseményei közül válaszd ki a Jóga a Ligetben eseményt és váltsd ki a Regisztrációs jegyet! Ha nem rendelkezel Liget+ tagsággal, akkor egyszeri, ingyenes regisztrációval ide kattintva megteheted.

 

A Liget+Sport tagságról

Liget+ tagságodat egyszerűen kiegészítheted Sport tagsággal. A tagság korlátlan időre szól, és csupán 2000 Ft adminisztrációs díj befizetése mellett igényelhető.

 

A Liget+Sport tagság előnyei:

  • Személyes QR kódod segítségével korlátlanul használhatod a Városligeti Sportcentrum zuhanyzóval felszerelt női, férfi és a külön akadálymentesítésre felkészített öltözőjét.
  • 50%-os kedvezménnyel foglalhatod a Városligeti Miniarénát és a Kosárlabda Miniarénát
  • 50%-os kedvezménnyel vehetsz részt a Jóga a Ligetben foglakozásokon
Galéria kép 0
Galéria kép 1
Galéria kép 2