Jóga a Ligetben

Bátran mondhatjuk, hogy meghonosodott a jóga a Ligetben! Nálunk közelebbről ismerkedhettek meg ezzel a mozgásformával de akár életformává is válhat a kezdeti hobbi, ha rendszeresen jártok. Farkas Zsuzsi jógamester három nagy irányzatban tart órákat nektek: stresszoldó, gerinc- és dinamikus jógát gyakorolhatjátok a segítségével. Gyertek és próbáljátok ki szinte ingyen!

Csatlakozz a Liget+ közösséghez és jógázz velünk! Liget+ tagsággal 1.000 Ft-ért, Liget+Sport tagsággal csupán 500 Ft-ért!

Hetente többféle, stresszoldó, gerinc- és dinamikus jógával várjuk a jóga szerelmeseit.

 

Jógaoktatónk

Farkas Zsuzsi Master Yoga Teacher (YAI 1000 óra) minősítéssel,

 

Regisztrálok a jóga órára

Szeretnénk megköszönni részvételeteket az ingyenes „Jóga a Ligetben” alkalmakon! Fantasztikus volt látni az elmúlt időszakban, hogy mennyien szerettétek ezt a programot, és mennyi pozitív visszajelzést kaptunk tőletek. A jövőben egy jelképes összegért lesz lehetőségetek részt venni az órákon, amivel igyekeztünk jelentősen az egyébként szokásos jóga óradíjak alatt maradni. Ez a minimális összeg lehetővé teszi számunkra, hogy továbbra is magas színvonalú és minőségi élményeket nyújtsunk nektek. Az eddigi ingyenes időszak révén pedig reméljük, sokatok ismerkedett meg közelebbről a jógával és akár életformává is vált a kezdeti hobbi. Hetente többféle, stresszoldó-, dinamikus- és gerincjógával várjuk a jóga szerelmeseit.

 

Jóga a Ligetben foglalkozásokról


A Jóga a Ligetben programsorozat 2024. júniustól fizetőssé vált:

  • 1.000 Ft /alkalom Liget+ tagok számára
  • 500 Ft / alkalom Liget+Sport tagok számára

Júniustól a Millennium Háza belső terében is leszünk, illetve kint, a Rudolf szobor mellett is. Kérjük az órára hozd magaddal saját matracodat, frissítőt, és egy vékonyabb pulcsit a relaxációhoz! A Millennium Háza alagsorában mosdó és zárható ruhatári szekrények találhatóak.

Gyermek nem vehet részt az órákon, regisztrációs jegy váltása mellett sem!

 

Regisztrációs jegy

A részvétel regisztrációhoz kötött. Lépj be Liget+ fiókodba és a Helyszínek/Látogatóközpont eseményei közül válaszd ki a Jóga a Ligetben eseményt és váltsd ki a Regisztrációs jegyet! Ha nem rendelkezel Liget+ tagsággal, akkor egyszeri, ingyenes regisztrációval ide kattintva megteheted.

 

A Liget+Sport tagságról

Liget+ tagságodat egyszerűen kiegészítheted Sport tagsággal. A tagság korlátlan időre szól, és csupán 2000 Ft adminisztrációs díj befizetése mellett igényelhető.

 

A Liget+Sport tagság előnyei:

  • Személyes QR kódod segítségével korlátlanul használhatod a Városligeti Sportcentrum zuhanyzóval felszerelt női, férfi és a külön akadálymentesítésre felkészített öltözőjét.
  • 50%-os kedvezménnyel foglalhatod a Városligeti Miniarénát és a Kosárlabda Miniarénát
  • 50%-os kedvezménnyel vehetsz részt a Jóga a Ligetben foglakozásokon
Galéria kép 0
Galéria kép 1
Galéria kép 2