newsletter fb youtube insta nav-arrow-left nav-arrow-right nav-arrow-long-right nav-arrow-long-left

10. Rosalia fesztivál

időpont:
07.02. - 07.04.

10. éve a kedvencetek Budapest 01. számú nyárköszöntő rendezvénye!

2012-ben indultunk, az évek teltek, az utolsó két számjegy hamar helyet cserélt, és most itt vagyunk, 2021-ben, rácsodálkozva a szinte kiskamasz, szeretett rendezvényünkre, melyet szívvel-lélekkel nevelgetünk egy évtizede. A tíz év alatt sok minden történt: a kezdeti ezer fős közönség harmincezer fősre duzzadt; kinőttük a Gesztenyéskertet, ám megvetettük lábunkat a megújuló Városligetben; a kiállítók és a programok száma pedig megsokszorozódott. A történet viszont itt még messze nem ér véget, hiszen idén szakmai főtámogatóként üdvözölhetjük a SPAR Magyarországot, a fesztiválnak saját, országosan elérhető roséja lesz, és még akad születésnapi meglepetés a tarsolyunkban. Szívet melengető nosztalgiával tekintünk a múltra, imádjuk a jelent, és annyira rózsaszínben látjuk a jövőt, amennyire csak lehet! Liget, végre ismét itt vagyunk!

Felhívjuk figyelmedet, hogy a 484/2020. (XI. 10.)-as és 271/2021. (V. 21.) kormányrendeletek értelmében a Rosalia csak a koronavírus ellen védett személyek számára látogatható, és kötelesek vagyunk mindazoknak a belépését megtagadni és megakadályozni, aki a koronavírus elleni védettségét hitelt érdemlő módon nem igazolja. A védettség igazolható:

- érvényes magyar védettségi igazolvány és a személyazonosságot igazoló okmány egyidejű felmutatásával

- olyan állam által kiállított érvényes védettségi igazolás, amely állam által kiállított védettségi igazolást Magyarország elismeri, és a személyazonosságot igazoló okmány egyidejű felmutatásával

A belépés pohárjegy megvásárlásához kötött. A pohár elvesztése vagy sérülése esetén a pohárértékesítő standoknál tudsz újat vásárolni. A pohárjegy megvásárlása nem tartalmaz ingyenes kóstolást (kivéve az elővételi vásárlásnál 1 db kóstoló kupon), az ital- és ételfogyasztásért a kiállítóknál fizetni kell, viszont ingyenes a mosdók használata, valamint minden koncert, szakmai- és szórakoztató program.

Az elővételi pohárjegy vásárlás hamarosan indul!

Nyitva tartás:

július 2. (péntek): 14:00 - 24:00

július 3. (szombat): 11:00 - 24:00

július 4. (vasárnap): 11:00 - 22:00

A pénztárak minden nap egy órával a rendezvény vége előtt zárnak!

www.rosalia.hu

időpont:
2021. 07.02. - 07.04.
Helyszín:
Városliget
Belépés:
belépőjegy
megosztás:

Kérjük a további információkért látogason el a szervező weboldalára!

Tovább a szervező weboldalára