newsletter fb youtube insta nav-arrow-left nav-arrow-right nav-arrow-long-right nav-arrow-long-left

Könyvbemutató: A Millennium Háza

időpont:
10.22. - 10.22.

A helyreállítás az eredeti építészeti dokumentációnak megfelelően valósult meg, kívül-belül visszaállítva a hajdan volt impozáns tereket.

Az 1,250 négyzetméter alapterületű épület kulturális közösségi térként újult meg: interaktív kiállítótérrel, kávéházzal, mélyföldszintjén pedig egy kisebb előadó- és vetítőteremmel, bejárata előtt pedig egy különleges Rózsakerttel.

A Millennium Háza műemléki felújítását, az épület több mint 130 éves történetét, az egyedülálló Zsolnay-kerámiák restaurálását és a ház előtt kialakított Rózsakertet egy gazdagon illusztrált, archív fotókat, dokumentumokat tartalmazó könyv mutatja be.

A Városliget Zrt. gondozásában napvilágot látott kiadványt 2020. október 22-én, csütörtökön 17 órakor a könyv szerzői és szerkesztői: Lovas Dániel vezető szerkesztő, Seres András restaurátor és Szécsi Zsolt építész, örökségvédelmi felmérést végző szakmérnök mutatják be.

Moderátor: Nagy Viktória szerkesztő

Helyszín: Városliget, Millennium Háza, Olof Palme sétány 1.

A könyvbemutatón való részvétel – melyen az épület történetét és a felújítást bemutató kisfilmet is megtekinthetnek a vendégek – ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát a https://feliratkozas.ligetbudapest.hu/millennium-haza-konyvbemutato-regisztracio oldalon jelezze.időpont:
2020. 10.22. - 10.22.
Helyszín:
Millennium Háza
Belépés:
Ingyenes, regisztrációhoz kötött
megosztás:

Kérjük a további információkért látogason el a szervező weboldalára!

Tovább a szervező weboldalára