newsletter fb youtube insta nav-arrow-left nav-arrow-right nav-arrow-long-right nav-arrow-long-left

Open Streets Day

időpont:
09.20. - 09.20.

Az Open Streets Day alkalmából a Magyar Diáksport Szövetség felhívással fordul az oktatási intézmények felé, hogy ösztönözzék tanulóikat az iskolájuk közelében lévő közterületek sport-, illetve mozgáscélú használatára.

A Magyar Diáksport Szövetség díjazni fogja a programban részt vevő iskolákat, ezért csatlakozzatok ti is szeptember 20-án vagy az eseményhez közeli napokban, szervezzetek köztéri sporteseményt az iskola tanulóinak, családjaiknak! Az első 100 iskolát, amelyik összesítve mind az Open Streets Day, mind az Európai Diáksport Napja (2020. szeptember 25.) megrendezéséről beszámolót küld be, 60.000 forint értékű labdacsomaggal jutalmazzuk.

Még akár egy Teqball asztal is begurulhat a szertárba!

A program bármilyen aktivitást magában foglalhat: közös séta, futás, kerékpározás, kirándulás a településen vagy környékén, továbbá gördeszkázás, görkorcsolyázás, szabadtéri kondiparkprogram, utcai játékok: streetball, utcai kézilabda, tchoukball, parkour, frizbi, egyéb kreatív ötletek. A vírushelyzetre való tekintettel javasoljuk a kis létszámú, akár testnevelés óra keretében történő lebonyolítást.


időpont:
2020. 09.20. - 09.20.
Helyszín:
Városligeti Sportcentrum
Belépés:
Ingyenes
megosztás:

Kérjük a további információkért látogason el a szervező weboldalára!

Tovább a szervező weboldalára