KRESZ suli a Ligetben

JÚN. 15. szo. 10:00
helyszín
Városliget park
Kresz park
Szervező
Bikeride Egyesület
Mentés a naptárba

Regisztráció

A részvétel Liget+Kölyök tagsággal ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Ha nem vagy még Liget+Kölyök tag, regisztrálj, majd utána válaszd a Látogatóközpont alatt a KRESZ suli eseményt és váltsd ki a Díjtalan regisztrációs jegyet. Gyermekenként külön regisztrációs jegyet kell váltani.

KRESZ suli a Ligetben

Szeretnéd, hogy gyermeked ügyesen és önállóan közlekedjen? Akkor neki szólnak a 2024. június 1. és augusztus 27. között elérhető KRESZ suli foglalkozásaink! Itt nem csak megtanítjuk gyermekedet arra, hogyan kell biztonságosan közlekedni, hanem pecséteket is gyűjthet, 3 után már egy igazi, névre szóló jogosítványt ajándékozunk neki!

 

Június 1-augusztus 17. között minden szombaton a Bikeride Egyesülettel:

  • 10-10:45 óra között 5-7 éveseknek
  • 11-11:45 óra között 8-12 éveseknek

 

A foglalkozások tematikája

  • KRESZ alapismeretek
  • biztonságos, balesetmentes közlekedés alapjai
  • láthatóság, észlelhetőség
  • kerékpár technikai alapismeretek
  • gyakorlati kerékpár kezelési ismeretek

 

További tudnivalók

A foglalkozásokon pecsétgyűjtő füzetet kapnak a gyerekek.Gyűjtsetek össze 3 pecsét és vegyétek át a névre szóló Liget jogsit!

 

Válts ki gyermekednek Díjtalan regisztrációs jegyet (a jegy csak Liget+Kölyök tagsággal elérhető) a keddi és a szombati foglalkozásokra, gyűjtsetek össze 3 pecsétet, és szerezzetek Liget jogsit!

 

A Liget jogsi felmutatásával kedvezményesen nézhetitek meg a Közlekedési Múzeum új időszaki kiállítását, a Mivel megyünk? Energiamix a közlekedésben című tárlatot, ahol a százesztendős Bivalyt, a 424-es gőzmozdonyt, Ikarus buszokat és egy Antonov An-2-es repülőgépet is közelebbről megismerhetitek!

Amit hozzatok magatokkal

  • A szombati alkalmakon a részvétel feltétele a saját sisak és bicikli (kismotor és roller nem!), valamint kérjük, zárt cipőben vegyenek részt a gyerekek a foglalkozáson!
  • Vizet, harapnivalót és napvédőt is kérjük, hozz gyermekednek!

Elektromos járgány használata nem megengedett!

 

A közelben WC található, ami Liget+ tagoknak ingyenes. Ha nem vagy még Liget+ tag, ITT egyszeri, ingyenes regisztrációval gyorsan kiválthatod, és máris élvezheted az ingyenes szolgáltatásokat és kedvezményeket!

 

Programajánló