Tájfutás Világnapja: családi futamok

2024. május 15. 15:00-18:00
helyszín
Városliget park
A versenyközpont a Múzeum Mélygarázs D-jelű lejáratánál lesz
Szervező
Liget Budapest Látogatóközpont
Mentés a naptárba

2024. május 15-én 15:00-18:00 óra között nyílt tájfutó edzést tartunk a Városligetben!  Az esemény ingyenes, regisztrációhoz kötött.

Tájfutás Világnapja: családi futamok

CSAK LIGET+ TAGOKNAK – TÁJFUTÁS VILÁGNAPJA: CSALÁDI FUTAMOK

2024. május 15-én 15:00-18:00 óra között nyílt tájfutó edzést tartunk a Városligetben! Próbáljátok ki ezt a különleges természetközeli sportot, a Tájékozódási Futást! Az eseményen egy 2 km-es pálya várja a kicsiket és nagyokat. 

 

Regisztráció 
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
Lépj be Liget+ fiókodba és a Helyszínek/Látogatóközpont eseményei közül válaszd ki a Tájfutás Világnapja: családi futamok eseményt és váltsd ki a Díjtalan regisztrációs jegyet! Ha nem rendelkezel Liget+ tagsággal, akkor regisztrálj ITT!
Családonként egy regisztrációs jegy kiváltása elegendő. A regisztrációs jegyedhez a 2 km-es pálya teljesítése után érmet adunk.

 

Mi az a tájfutás?
A tájfutó versenyeken egy térképpel kell megkeresni előre kihelyezett pontokat, természetesen minél gyorsabban. Kóstoljatok bele ebbe a sportágba és kapcsolódjatok ki a természetben!
A tájfutás igazi családi "zöld" sport! A tájékozódási futás különlegessége, hogy egyszerre nyújt fizikai és szellemi kihívást is. Mindeközben visszavezet a természetbe, az egészséges környezetbe, fejleszti a problémamegoldó és döntésképességét.

 

Pályák:
Pálya hossza: 2 km. A versenyközpont a Múzeum Mélygarázs D-jelű lejáratánál lesz. Nincsen előre megadott rajtidő, ezért 15:00-18:00 óra között bármikor lehet indulni a pályákon.

 

Amit adunk:

  • a tájfutáshoz szükséges eszközöket (dugóka, tájoló, térkép)
  • teljesítsétek a 2 km-es pályát és a regisztrációs jegy bemutatásával jutalmatok egy egyedi érem

Amit hozzatok magatokkal:

  • Sportcipő
  • Sport ruházat
  • Kulacs
  • Jókedv

Helyszín: A versenyközpont a Múzeum Mélygarázs D-jelű lejáratánál lesz.
 

Programajánló