newsletter fb youtube insta nav-arrow-left nav-arrow-right nav-arrow-long-right nav-arrow-long-left
2020/03/15

Koronavírus: rendkívüli intézkedések a Városligetben

Tisztelt Látogatók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy tekintettel a magyarországi rendkívüli járványügyi helyzetre, a városligeti Nagyjátszóteret, a Királydomb szomszédságában lévő, illetve a Városligeti-tó mellett elhelyezkedő játszótereket március 16-ától, hétfőtől, határozatlan időre bezárjuk.

A koronavírus terjedésének lassítása szempontjából kiemelt fontosságú a megelőzés, és az emberek közötti fizikai interakciók csökkentése, éppen ezért hoztuk meg ezt a nehéz, de megítélésünk szerint a gyerekek, és közvetett módon a szüleik, nagyszüleik biztonsága szempontjából az egyetlen felelősségteljes döntést.

Továbbá tájékoztatjuk Önöket, hogy a bezárás érinti az Ifjúsági sportpályák mellet található mellékhelyiséget is, illetve 2020. március 12-től a rendelkezés visszavonásáig a Millennium Háza továbbra is zárva tart.

A Városligettel kapcsolatos, folyamatosan frissülő, hivatalos információkért kérjük, kövesse a Liget Budapest weboldalát és közösségi csatornáit.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket! Szívből reméljük, hogy mielőbb újra kinyithatjuk ezeket a népszerű parkelemeket Önök előtt. Kérjük, vigyázzanak gyermekeikre, magukra és egymásra!

Ajánlott Hírek