A Ligetből startolt a Tour de Hongrie

A Ligetből startolt a Tour de Hongrie

2024/05/13 Érdekességek

Május 11-én a bicikliseké volt a főszerep a Városligetben: családi programokkal vártuk az érdeklődőket és innen startolt a Tour de Hongrie is!

Egy szuper családi bringás nappal készültünk nektek, tele kreatív programokkal és szórakoztató élményekkel az egész család számára! A Hősök terén helyet kapott egy közutat imitáló komplexum óvodás és általános iskolás korúaknak, ahol megismerkedhettek a legfontosabb közlekedési szabályokkal. Trükkös, kormány nélküli, fordítva kormányzós, 3 kerekű, hátrafelé guruló és mindenféle furcsa, különleges bicikli kipróbálására volt lehetőség, és találkozhattatok a hazai és nemzetközi versenyeken kiemelkedő eredményeket szerző BMX és Flatland bajnokainkkal, és még versenyezhettetek is velük a BikeRide ügyességi pályán.

Óriási szenzáció volt a Tour de Hongrie kerékpárverseny indítása a Hősök teréről, kicsik és nagyok tömegével voltak kíváncsiak a startra. Bringázzunk legközelebb is együtt a Ligetben, látogassatok el a park valamelyik bringás helyszínére, a kisbbeknek a csodás, megújult KRESZ parkot is ajánljuk!

Ajánlott hírek